Alles in één hand: puur gemak

Congressen

De congressen, seminars en nascholingsbijeenkomsten die mede door onze inbreng tot stand komen vinden plaats in binnen- en buitenland. Doorgaans voert VMEC de totale regie over het evenement, van locatie tot registratie, van draaiboek tot drukwerk en van sprekers tot sponsoring. U heeft er geen omkijken meer naar. In bijgaande checklist ziet u alle deeltaken overzichtelijk gerangschikt.
Download checklist congressen (PDF)

Congresreizen

Niet zelden vinden congressen en nascholingen plaats in het buitenland. VMEC beschikt over een uitgebreid agentennetwerk wat ons in staat stelt om een maatwerkprogramma samen te stellen conform wensen, eisen én budget van de opdrachtgever. Locatie, vervoer en sociaal programma zijn de basiscomponenten van vrijwel iedere congresreis. In bijgaande checklist ziet u alle deeltaken overzichtelijk gerangschikt.
Download checklist congresreizen (PDF)

Nieuw: secretariële ondersteuning

Soms wordt een bijeenkomst of congres door een vereniging of farmaceut zelf georganiseerd. De registratie, het verweken en bevestigen van inschrijvingen evenals het verwerken van betalingen van een congres neemt veel tijd in beslag. VMEC kan hierbij een ondersteunende rol spelen. We bieden een professionele aanpak en nemen werk uit handen bij de secretaresses van de commissieleden/bestuursleden.
Download checklist congressen (PDF)


Amstelbeststraat 2s Amsterdam The Netherlands T *31(0)20 465 2027info@vmec.nl

© VMEC 2022 Disclaimer

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!